The Passion Delden

15 April 2022 aanvang 20.30 uur

 

Start: Station Delden ( verzamelen vanaf 20.00 uur ) 

Stille tocht met het kruis en fakkels door het centrum van Delden richting het hoofdpodium bij de Schoorsteen.

We staan extra stil bij de overledenen door Corona en de slachtoffers van alle geweld in de wereld.

 

INFORMATIE OMTRENT STILLE TOCHT EN THE PASSION DELDEN

 

De stille tocht voor de Oekraïne die start om 20.15 uur vanaf het station, Wie mee wil lopen wordt gevraagd op tijd aanwezig te zijn, bij het station is voldoende parkeerruimte om uw auto te parkeren maar voor diegene die lopend of op de fiets kan komen wordt gevraagd dit te doen.

 

Het Trompetkwartet zal tijdens de opstelling en start mooie liederen spelen, er worden fakkels uitgedeeld aan ongeveer 60 deelnemers verdeeld over de stoet tussen 20.15 en 20.30 start de tocht dan met voorop het grote witte kruis die gedragen wordt door Oekraïense vluchtelingen de route is vanaf het  Station naar Dokter Gerwinstraat > Zuiderhagen richting Hotel de Zwaan > Langestraat > Markt > over het plein van de Oude Blasius > Kerkstraat > Zuidwal richting Podium bij de Schoorsteen aankomst c.a. 20.45 a 21.00 uur waar het hoofdprogramma begint. Langs de route is ook op 2 plekken live muziek aanwezig.

 

U kunt ook rechtstreeks naar het hoofdpodium komen indien u niet meeloopt met de tocht, het Muzikale voorprogramma start daar om 20.15 uur.

 

Aan de Passion werken mee Koor Cantu uit Delden, Koor Mozaïek uit Goor, Rapper Jestin uit Delden en het trompetkwartet uit Delden verder Zangeres Sharon Kips deze brengen een variërend muziekprogramma met Gospel, Pop, Rock Engels en Nederlandstalig.

Er zijn zowel zit al staanplaatsen, de toegang is geheel Gratis en het programma is rond 22.30 uur afgelopen.

 

21.00 uur begint The Passion uitvoering op het hoofdpodium waar het verhaal van de Kruisiging van Jezus wordt verteld en uitgedragen.

Er is veel muzikale inbreng met verschillende genres zoals, pop muziek, Gospel, christelijke en nederlandstalig liederen. 

HET THEMA IS: LIEFDE

 

Artiesten Hoofdpodium:

- Zangeres Sharon Kips

- Popkoor Cantu

- Gospelkoor Mozaïek

- Het Trompetkwartet

 

Presentatie en verteller:

- Seine Braakman

 

Ga jij naar The Passion Delden op 15 april?