't Centrum Goor

’t Centrum Goor is een centraal punt midden in de Stad Goor waar mensen onder het genot van een kop koffie of thee gezellig even samen kunnen zijn. De voorziening is meer bedoeld voor Alleenstaande ( eenzame) mensen die het fijn vinden even sociaal contact te hebben maar iedereen is welkom natuurlijk. Aan de achterzijde van de winkel is een speciale ontmoetingsplek hiervoor ingericht.

 

Verder is het een inbrengpunt voor o.a. Levensmiddelen, kleding, schoeisel, dierenvoeding en Speelgoed. Er is een verkoopruimte voor goede gebruikte kinderkleding ,schoenen en tweedehands speelgoed. De kleding prijzen zijn laag, kinderkleding € 3.00 per item en babykleding € 1.00 de opbrengst is voor de aankoop van levensmiddelen voor Voedselbank Seine

 

In de Zomer is er aan de voorzijde een mooi terras met Zon en schaduw en er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een BBQ voor mensen die leven van het sociaal minimum en eenzamen.

 

Openingstijden:

Maandag - 13:00 tot 17:00 uur.

Dinsdag t/m zaterdag - 09:30 tot 17:00 uur.

 

Nieuwe DWO-shop

In de nieuwe locatie aan de Grotestraat 12 in Goor vindt u nu een mooie nieuwe shop met kleding voor volwassenen.

De locatie is een nieuw ingerichte winkel ruim 4x zo groot als de oude. U vindt er veel mooie kleding, schoenen, tassen en accesoiressen.

De winkel is er voor iedereen, mensen met een kleine portemonnee kunnen hier goedkoop winkelen en overige bezoekers ondersteunen op deze manier met een aankoop het goede doel. 90% van ons assortiment is slechts € 3.00 per item, maar er is zelfs al kleding vanaf € 1.00 per item. 

Opbrengst is voor financiering, voedselpakketten en project Stop Stille Armoede. Ook op deze locatie is het mogelijk om goederen in te brengen.

 

Openingstijden:

Maandag - 13:00 tot 17:00 uur.

Dinsdag t/m vrijdag - 09:30 tot 17:00 uur.

Zaterdag - 10:00 tot 16:00 uur.

Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van het pand.

 

Reacties

Shannen Lansink
2 maanden geleden

Goedemiddag,

Kan er bij jullie kleding gebracht worden? Ik heb nog een partij kleding staan welke ik graag aan een goed doel schenk. Ik hoor het graag.

Groeten Shannen Lansink

Reactie plaatsen